Schetsplan voor €295,-

Klik

Weet je nog niet zeker wat je precies voor ogen hebt en welke architect daar het beste bij past? Wij bieden een bijzonder betaalbaar schetsplan aan. Een schetsplan is een mogelijkheid om zonder nadere verplichtingen te ondervinden of er een klik is tussen architect en opdrachtgever. Daarnaast helpt het je om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om te bouwen. Wat past er zoal binnen het budget? Welke beperkingen brengt het een bouwkavel met zich mee en met welke regelgeving moet je rekening houden?

Werkwijze

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek op een plaats en tijd dat jou het beste uit komt. In dit gesprek worden wensen, eisen, verwachtingen, toekomstbeeld, smaak, budget, etc. uitgebreid besproken. We bezoeken uiteraard ook de locatie, zodat we voldoende input hebben voor het eerste schetsplan. Het schetsplan maakt inzichtelijk wat er binnen de randvoorwaarden mogelijk zou kunnen zijn. Het schetsplan wordt onderbouwd met een raming, waarin tevens de kosten van de architect aangegeven worden.

Voorwaarden schetsplan

De aanbieding is inclusief btw en alleen geldig voor particulier opdrachtgevers met een bouwbudget van meer dan €150.000,-. Voor bedrijven, instellingen en overheden worden aanbiedingen op maat gemaakt. Op het schetsplan rust auteursrecht. Zonder toestemming van architect eigen huis mag het schetsplan niet gebruikt worden.

Contact

Wil je gebruik maken van deze aanbieding of heb je hier nog vragen over, neem dan contact met ons op door te mailen of te bellen met 071 542 6172.

Contactpagina

Waarmee wij je helpen

Nieuw of verbouw

Stappenplan

Bouwkosten

Inspiratie

Gratis spreekuur

Presentatie

Bouwen is leuk!

Duurzaam bouwen

Vrijblijvend schetsplan