Visie

Bouwen is leuk!
Elke keer als we aan een droomhuis mogen werken gaan we met super veel enthousiasme aan de slag. Het is ontzettend leuk en eervol om de droom van een opdrachtgever te mogen realiseren.

Wij vinden dat het bouwen van je eigen huis, moet zijn als een droom die uitkomt (en geen stressvol, financieel debacle). Met tekeningen, 3d-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Tegelijkertijd zijn we altijd eerlijk en realistisch over de verwachtingen die je bij het dromen mag hebben en laten we dus geen luchtkastelen zien. Dit realisme vraagt om actuele kennis van bouwtechniek en bouwkosten, maar ook van bouwproces en regelgeving. De ervaring aanwezig in ons team zorgt dat we alle opgaven perfect kunnen begeleiden en adviseren van initiatief t/m ingebruikname.

Elk project is uniek en bijzonder. Echter al onze ontwerpen kenmerken zich door onze visie op duurzaam bouwen, zowel qua energie, materialen als onderhoud. Onze ontwerpen  zijn ontdaan van opsmuk en verrommelende installaties. We houden van materialen die mooi zijn en blijven, toegepast in details die écht passen bij ontwerp.

 

Team

Leo Ouwehand - Tijmen Versluis - Edwin van Delft - Petra Gielissen - Mark Verdoold

v.l.n.r. Leo Ouwehand, Tijmen Versluis, Edwin van Delft, Petra Gielissen, Mark Verdoold

Architect eigen huis wordt gerund door  Tijmen Versluis en Mark Verdoold. We werken dagelijks samen en delen kantoor met zelfstandig architecten Leo Ouwehand, Edwin van Delft en Petra Gielissen. Alle drie hebben ze hun eigen specialisatie. Samen vertegenwoordigen we brede kennis en ervaring en kunnen we vanuit ons kantoor aan de Middelstegracht in Leiden zowel kleine als grote projecten aan.
logo-appel_01a
Architect eigen huis is een label van appel architecten, waarmee we ons exclusief richten op particulieren. Heeft u een zakelijk project? Kijk dan op de website van appel architecten.

kantoor_appel architecten

waarmee wij je helpen

NIEUW OF VERBOUW

nieuw-of-verbouwen_03a

STAPPENPLAN

stappenplan_01a

BOUWKOSTEN

kosten_01a

INSPIRATIE

inspiratie_01

GRATIS SPREEKUUR

inloopspreekuur

PRESENTATIE

3d_01a

BOUWEN IS LEUK!

bouwenisleuk_01a

DUURZAAM BOUWEN

duurzaam_01

VRIJBLIJVEND SCHETSPLAN

schetsplan_01a