Bijzondere woning in Schagen

Een paar weken geleden zijn er foto’s gemaakt van ons bijzondere project in Schagen. Wat zijn het een plaatjes geworden! De cortenstaal is prachtig geroest en heeft een schitterende kleur. Ook de glasstrook in het dak, vide en glazen vloer zijn heel mooi geworden. Bekijk meer op de projectpagina.

Snelle bouw staalwoning

De staalwoning in Nederhorst den Berg wordt momenteel razendsnel in elkaar gezet. De ploeg van Norel Hallenbouw werkt heel zorgvuldig en heeft ook de nodige aandacht voor de kierdichtingen. Dat vereist bij deze manier van bouwen namelijk de meeste aandacht. Sommige voorbijgangers vragen of je met zulke dunne wanden wel goed kan isoleren. Nou en of! De wanden hebben een Rc-waarde van 6,17. Dat is ruim 30% meer dan het bouwbesluit eist.
Lees meer over dit project.

Beurs eigen huis


Van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober staan we weer op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de beurs geven we gratis advies en ideeën voor uw droomhuis. Ook verstrekken we informatie over bouwproces en bouwkosten. We zien u graag bij onze stand C1.21

We hebben 20 gratis toegangskaarten om weg te geven. Wilt u een gratis entreekaart voor de Beurs Eigen Huis? Stuur een mailtje aan info@architecteigenhuis.nl en vertel ons van uw (ver)bouw plannen. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Nu al vrijblijvende ideeën voor uw huis kan ook! Zie hiervoor onze speciale pagina of kom langs tijdens een gratis spreekuur.

Nominatie Reynaers architectuurprijs

Onze recent opgeleverde bosvilla in Voorschoten is door een professionele jury genomineerd voor de Reynaers architectuurprijs. Nu is het aan het publiek om zijn stem uit te brengen. Wat is uw nummer 1, 2 en 3 van de genomineerde projecten? Via projectprijs.reynaers.nl kunt u alle projecten bekijken en uw stem uitbrengen. Er zijn nieuwe foto’s en ook een filmpje gemaakt van het project. Bekijk hier de volledige pagina over de bosvilla. Hieronder alvast het filmpje.

Bosvilla Haagwijk opgeleverd!

De bosvilla in Haagwijk is twee weken geleden opgeleverd en vandaag verhuizen de opdrachtgevers al. Alles is piekfijn afgewerkt, zowel binnen als buiten. De keuken (ook naar ontwerp architect eigen huis), meubels en gordijnen zijn afgelopen week geplaatst. Dit is de eerste woning die in plangebied Haagwijk wordt opgeleverd.

Het beste kavel van Sprokkelenburg

Tja, er is een nieuwbouwlocatie met vrije kavels, maar wat is het beste kavel? Hoe groot mag ik eigenlijk bouwen, hoe dichtbij en groot kan het huis van de buren worden en waar zijn grote bomen gepland? Allemaal zaken die van grote invloed zullen zijn op de kwaliteit van een kavel en de uiteindelijke woning. Een opdrachtgever had precies deze vraag voor ons voor het plangebied Sprokkelenburg in Culemborg. Aan de hand van een analyse van de beschikbare kavels en een bezonningsstudie (zie onderstaand filmpje) hebben we de voor- en tegens van de verschillende kavels met elkaar kunnen vergelijken. Meer informatie is vinden op de website van de gemeente Culemborg.

Haagwijk krijgt vorm

Bosvilla Haagwijk VoorschotenNu de kap van de bosvilla in Haagwijk geplaatst is, krijgt het huis zijn echte vorm. Tevens is het hoogste punt bereikt. Een echte mijlpaal! De kap wordt nog voor de kerst afgewerkt met epdm dakbedekking, zodat het dak waterdicht is. Gevel en dak worden daarna afgewerkt met verduurzaamde houten latten.

Beurs eigen huis

beursstand eigen huisOnze deelname aan beurs eigen huis was ontzettend leuk. Veel mensen hebben hun ideeën bij ons op tafel gelegd.

Allemaal bedankt voor bezoek en support aan onze stand!

Architect eigen huis op architectenweb

a-webOnlangs heeft architectenweb aandacht besteed aan de start van Buitenplaats Haagwijk. Architect eigen huis is de eerste die daar aan de slag zal gaan met de bouw van een bijzondere bosvilla.
Lees het volledige artikel op architectenweb.

BEURS EIGEN HUIS

Architect eigen huis is deelnemer van de beurs eigen huis, najaarseditie van 9-11 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs biedt ons de perfecte gelegenheid om architect eigen huis aan het grote publiek voor te stellen. Tijdens de beurs geven we gratis advies en ideeën voor uw eigen huis. Wilt u kennis met ons maken? Kom langs bij stand B15.

We geven dit jaar 20 gratis kaarten weg. Wilt u een gratis entreekaart voor de beurs eigen huis, stuur dan even een mailtje aan info@architecteigenhuis.nl en vertel ons van uw (ver)bouw plannen.

Nu al vrijblijvende ideeën voor uw huis kan ook! Zie hiervoor onze speciale pagina of kom langs tijdens een gratis spreekuur.

Facebook