Project name:

Woning Vroondaal Den Haag

Project description:

DATA

Locatie: Vroondaal, gemeente Den Haag
Oppervlakte: 230m²
Status: architectenselectie

PLAN

Een moderne woning in een prachtige omgeving. Het kavel heeft een hoogteverschil van 1 meter ten opzichte van de straat. Met dit gegeven hebben we een split-level woning ontworpen. De split-level levert een bijzondere ruimtelijkheid op. De woonkamer is extra hoog en staat in open verbinding met een studeerruimte een halve verdieping hoger. Aan de zuidgevel is een veranda gemaakt met instelbaar lamellen-dak.
De gevel is van vuilafstotend stucwerk gecombineerd met blank hout. De kozijnen zijn van zwart metaal met extra dunne profielen. Op het platte dak liggen natuurlijk zonnepanelen. In combinatie met o.a. de extreem goede isolatie en luchtdichting verbruikt deze woning per saldo 0-energie. Meer informatie over het projectgebied en nog beschikbare kavels vindt u op www.vroondaal.nl