Beurs eigen huis


Van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober staan we weer op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de beurs geven we gratis advies en ideeën voor uw droomhuis. Ook verstrekken we informatie over bouwproces en bouwkosten. We zien u graag bij onze stand C1.21

We hebben 20 gratis toegangskaarten om weg te geven. Wilt u een gratis entreekaart voor de Beurs Eigen Huis? Stuur een mailtje aan info@architecteigenhuis.nl en vertel ons van uw (ver)bouw plannen. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Nu al vrijblijvende ideeën voor uw huis kan ook! Zie hiervoor onze speciale pagina of kom langs tijdens een gratis spreekuur.

Nominatie Reynaers architectuurprijs

Onze recent opgeleverde bosvilla in Voorschoten is door een professionele jury genomineerd voor de Reynaers architectuurprijs. Nu is het aan het publiek om zijn stem uit te brengen. Wat is uw nummer 1, 2 en 3 van de genomineerde projecten? Via projectprijs.reynaers.nl kunt u alle projecten bekijken en uw stem uitbrengen. Er zijn nieuwe foto’s en ook een filmpje gemaakt van het project. Bekijk hier de volledige pagina over de bosvilla. Hieronder alvast het filmpje.

Bosvilla Haagwijk opgeleverd!

De bosvilla in Haagwijk is twee weken geleden opgeleverd en vandaag verhuizen de opdrachtgevers al. Alles is piekfijn afgewerkt, zowel binnen als buiten. De keuken (ook naar ontwerp architect eigen huis), meubels en gordijnen zijn afgelopen week geplaatst. Dit is de eerste woning die in plangebied Haagwijk wordt opgeleverd.

Het beste kavel van Sprokkelenburg

Tja, er is een nieuwbouwlocatie met vrije kavels, maar wat is het beste kavel? Hoe groot mag ik eigenlijk bouwen, hoe dichtbij en groot kan het huis van de buren worden en waar zijn grote bomen gepland? Allemaal zaken die van grote invloed zullen zijn op de kwaliteit van een kavel en de uiteindelijke woning. Een opdrachtgever had precies deze vraag voor ons voor het plangebied Sprokkelenburg in Culemborg. Aan de hand van een analyse van de beschikbare kavels en een bezonningsstudie (zie onderstaand filmpje) hebben we de voor- en tegens van de verschillende kavels met elkaar kunnen vergelijken. Meer informatie is vinden op de website van de gemeente Culemborg.

BEURS EIGEN HUIS

Architect eigen huis is deelnemer van de beurs eigen huis, najaarseditie van 9-11 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs biedt ons de perfecte gelegenheid om architect eigen huis aan het grote publiek voor te stellen. Tijdens de beurs geven we gratis advies en ideeën voor uw eigen huis. Wilt u kennis met ons maken? Kom langs bij stand B15.

We geven dit jaar 20 gratis kaarten weg. Wilt u een gratis entreekaart voor de beurs eigen huis, stuur dan even een mailtje aan info@architecteigenhuis.nl en vertel ons van uw (ver)bouw plannen.

Nu al vrijblijvende ideeën voor uw huis kan ook! Zie hiervoor onze speciale pagina of kom langs tijdens een gratis spreekuur.

ARCHITECTUURGUIDE

architectuuurguideWe beginnen goed! Architect eigen huis heeft een pagina in de nationale architectuurguide editie 4. Leuk detail is dat ons project in Oudleusen is geselecteerd voor een plekje op de omslag van het boek. Het boek wordt verstrekt aan potentiële kopers van een bouwkavel bij onder andere Nieuwkoop en bij kavels van BPD (Bouwfonds).

START

Onlangs heb ik  mijn baan bij VVKH architecten opgezegd. Samen met projectmanager Mark Verdoold ga ik een nieuw architectenbureau starten. De afgelopen jaren heb ik met enige regelmaat op privé-titel woningen gerealiseerd onder de naam VERS Architecten. Het succes daarvan begint uit de hand te lopen en vraagt te veel tijd om nog met een voltijd baan te combineren. Met de naam architect eigen huis hopen we dat mensen ons makkelijk kunnen vinden.
We zijn een hoge kwaliteit gewend en willen dit ook volhouden en waar mogelijk verbeteren. De kennis van Mark Verdoold over bouwtechniek en bouwproces is dan ook een perfecte aanvulling op mijn ontwerp- vaardigheden.

We gaan dit nieuwe avontuur met alle vertrouwen aan!
Vanaf 1 oktober gaan we echt live, maar we zijn nu al gewoon bereikbaar.

Tijmen Versluis.